Днес на България й трябва правителство. Не правим коалиция по

...
Днес на България й трябва правителство. Не правим коалиция по
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не правим коалиция по същество, защото имаме твърде много разделителни линии

Днес на България й би трябвало държавно управление. Не вършим коалиция всъщност, тъй като имаме прекалено много разграничителни линии. Това сподели от парламентарната естрада Христо Иванов от ПП-ДБ.

" Съединението на гласовете, което вършим стъпва на доста и на сложни взаимни отстъпки, а структурата на ръководството, което ни следва да изберем се отклонява от естествената политическа процедура. Всичко това е сигурен знак, че сме надалеч от това да решим политическата рецесия ", съобщи съпредседателят на " Демократична България ".

" На тази постройка е изписано едно мото - Съединението прави силата. То задава формулата на парламентарния механизъм. Съединявам гласовете си, с цел да произведем деяние. Народното събрание е машина, която образува гласуваното ни публично доверие във власт. Ако това овластяване е публично задоволително, то властта е законна, а дейностите на Народното събрание пораждат още публично доверие. Днес ни следва да излъчим изпълнителна власт ", добави той.Според него рецесията, която имаме да решаваме, е рецесия на самия публичен контракт. " Днес на България и би трябвало държавно управление ", безапелационен е Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР