Днес младата актриса отбелязва своя 33 рожден ден, който посреща

...
Днес младата актриса отбелязва своя 33 рожден ден, който посреща
Коментари Харесай

5 неща, които бихме заели от стила на Блейк Лайвли

Днес младата актриса отбелязва своя 33 рожден ден, който посреща като на три деца и с обичания мъж до себе си –. През последните години Блейк Лайвли по-рядко се появява под светлините на прожекторите (освен на премиера на неин или на Райън филм), само че когато го направи, постоянно съумява да се открои със стилна и елегантна визия. Това се отнася и за по-известните й функции на дребния или огромния екран, а сигурно всички помнят тоалетите, с които се появяваше в сериала „ Клюкарката “ – една млада и съвременна версия на  (все отново в екипа от стилисти работи Ерик Деймън, който е работил и за " Сексът и градът " ). Но освен там и по тази причина през днешния ден ви демонстрираме пет неща, които бихме заели от дрешника на красивата актриса.

Елек от костюм

Много пъти за свои публични изяви Блейк Лайвли е предпочитала да облече костюм, без това обаче да прави визията й прекомерно андрогинна. Помним и няколко такива тоалета от кино лентата й „ Лесна услуга “, който си заслужава да се гледа даже единствено поради костюмите. Понякога актрисата пропуща блейзъра и постоянно вместо него сме я виждали да носи елегантен елек. Дреха, която още тази пролет преоткрихме в дамския дрешник и която ще продължим да носим и през идващите месеци.
               
на Фев 25, 2020 в 5:52 PST

Пола солей

Да, продължаваме да се прехласваме по, въпреки и мъчно да откриваме съвършения модел за себе си. Мисия, която не е изцяло невъзможна, изключително когато виждаме следващото звездно ентусиазъм, и то толкоз цветно, като полата, която носи актрисата.
               
на Апр 17, 2018 в 8:07 PDT

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР