Днес министър-председателят Бойко Борисов празнува рожден ден. На личните си

...
Днес министър-председателят Бойко Борисов празнува рожден ден. На личните си
Коментари Харесай

Тайното семейство на Бойко Борисов (СНИМКИ)

Днес министър-председателят Бойко Борисов чества рожден ден. На персоналните си празници министър председателят обича да събира край трапезата в Банкя единствено най-близките си хора. Сред малцината постоянно мечтани посетители са щерка му Венета, зетят Иван, двете внучета Бойко и Иван, както и по-голямата му сестра Краси и нейното семейство.

Д-р Красимира Иванова, каката на Борисов, от дълго време е под светлините на прожекторите като един от най-хубавите неонатолози у нас. Тя завежда отделението по неонатология в столичната Първа АГ болница „ Света София “, а в ръцете ѝ са проплакали хиляди щастливи бебета.


За нейното семейство обаче не се знае съвсем нищо. Синът ѝ Димитър – племенник на премиера, е на 40 години и е горделив татко на три деца.  Първородният му наследник, който носи неговото име, се роди през 2014 година Три години по-късно фамилията се разшири с още двама членове едновременно, тъй като Митко и половинката му Теодора станаха родители на близнаци. Макар да се родиха в навечерието на имения ден на татко си, 25 октомври, майката и таткото ги нарекоха Краси и Боби.


Д-р Красимира Иванова бе в родилната зала и при двете раждания на своята снаха Теди, която е с 9 години по-млада от обичания си. Тя към момента е по майчинство и се грижи за наследниците на семейството, а племенникът на премиера Димитър е правист по обучение и неуморно се труди, с цел да не липсва нищо на трите му дечица.

Наследниците на сестрата на премиера са в чудесни връзки с него, а той нееднократно е казвал, че ги обича като свои деца. Той е кръстник и на племенника си, и на неговите наследници. На огромните християнски празници – Бъдни вечер, Коледа, Великден, цялата рода се събира край трапезата, а фамилията на доктор Иванова постоянно е част и от персоналния празник на премиера – неговия рожден ден. Макар предходната година да означи 60-годишен празник, Борисов не спретна шумни тържества и не отсрочи работните си задължения, с цел да подвига тостове. Най-големият подарък за него са внуците му, с които прекарва свободните вечери в игри вкъщи.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР