Днес максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса.

...
Днес максималните температури ще бъдат между 23 и 28 градуса.
Коментари Харесай

Очаква да преобладава предимно слънчево време със слаби валежи на места

Днес оптималните температури ще бъдат сред 23 и 28 градуса. Вятърът ще продължи да отслабва, само че в югоизточните региони от страната са вероятни локално интензивни превалявания и гръмотевици. Превалявания, най-вече слаби, ще има и на доста места в Южна и Източна България.

И през нощта ще има слаби превалявания от дъжд, основно в планинските региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури на следващия ден ще са сред 10 и 17 градуса, на морския бряг от 18 до 21 градуса, а оптималните температури - сред 24 и 29 градуса. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-североизток. Ще доминира слънчево време с възможност за слаби валежи в югозападните и в източните региони от страната, в това число и по южното крайбрежие. Максималните температури ще бъдат от 25 до 27 градуса, в композиция с сдържан североизточен вятър, а вълнението на морето ще се задържи към 3 - 4 бала.

В планините и на следващия ден ще остане доста прохладно. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър с посока от североизток.

Ще бъде по-често облачно, а валежи се чакат тук-там в Родопите, Странджа и Сакар, където са вероятни и гръмотевични стихии.

Средиземноморският циклон, предизвикал проливните превалявания в Гърция през последните дни, ще се запълва, само че и на следващия ден в южната половина от Балканите ще има превалявания от дъжд, тук-там обилни и съпроводени от гръмотевици.

У нас в околните дни ще доминира слънчево време, а оптималните температури едва ще се покачат, като се изключи понеделник, когато не са изключени изолирани валежи. В утринните часове ще бъде все по-хладно, тук-там с краткотрайни мъгли.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР