Днес максималните температури ще бъдат между 20° и 27°. Ще

...
Днес максималните температури ще бъдат между 20° и 27°. Ще
Коментари Харесай

Слънчево време с температури между 20° и 27°

Днес оптималните температури ще бъдат сред 20° и 27°. Ще бъде слънчево, със слаб до сдържан северозападен, в източните региони - североизточен вятър.

През нощта вятърът краткотрайно щe отслабне, а над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред 6° и 11°, на морския бряг - от 12° до 15°, а оптималните - сред 22° и 27°. Сутринта ще има региони с мъгли, най-вече в Източна България и по крайбрежията на Дунав, само че денем в цялата страна ще бъде слънчево.

Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието - сдържан югоизточен вятър. Вълнението на морето ще бъде едва, а температурата на морската вода е 17 - 18°.

Много положителни условия за туризъм в планините и на следващия ден. Ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, по билата - от север-североизток. Максималните температури по върховете ще бъдат от 4° до 9°.

И на следващия ден в по-голямата част от Европа, в това число и на Балканите, ще остане слънчево. Валежи ще има във Франция, Англия и на Британските острови. Слабо ще превалява на Скандинавския полуостров и северните региони на Италия.

До края на работната седмица ще доминира слънчево време, тук-там със утринни мъгли. Температурите ще се покачват до сряда, след което се чака едва захлаждане.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР