Днес максималните температури ще бъдат между 12° и 17°. В

...
Днес максималните температури ще бъдат между 12° и 17°. В
Коментари Харесай

Слънчево време с температури между 12° и 17°

Днес оптималните температури ще бъдат сред 12° и 17°. В околните часове мъглите съвсем на всички места ще се разсеят и в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна България и по Черноморието - сдържан югозападен вятър.

Минималните температури на следващия ден ще бъдат сред минус 1° и 4°. Сутринта тук-там в низините, котловините и към водните басейни още веднъж ще бъде с ниска облачност или мъгли, само че денем ще доминира слънчево време. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София - към 11°, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, Вятърът ще е слаб от запад-северозапад.

По-значителна облачност ще има преди обяд по южното крайбрежие. И там вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Много положителни условия за туризъм в планините и в последния ден на остарялата година - слънчево време и слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите ще останат без основна смяна и оптималните в курортите ще са сред 6 и 12 градуса.

Слънчево ще бъде на следващия ден и на всички места на Балканите, както и в по-голямата част от Европа. Валежи от дъжд ще има в северозападните региони от континента, а в най-северните елементи ще вали сняг.

И още веднъж към времето у нас. В новогодишната нощ ще е най-вече ясно и съвсем безшумно с температури в среднощ сред 2° и 7°, в София - към 3°. И в първите дни на януари температурите ще останат по-високи от нормалните. Сутрин в доста региони ще бъде с мъгли, само че денем ще бъде слънчево.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР