Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на

...
Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на
Коментари Харесай

Слави Трифонов с нови критики към коалиционните партньори

Днес Любомир Каримански трябваше да бъде определен за шеф на Българска народна банка с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи . Нали такива бяха внушенията? А в действителност какво стана? Любомир Каримански не беше определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и шеф на Българска народна банка остана Димитър Радев, определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи . Честито!

Това написа в пост във Facebook Слави Трифонов, чиято партия Има Такъв Народ издигна кандидатурата на Каримански.



Трифонов показа, че деликатно е наблюдавал дебата в Народното събрание, с цел да чуе аргументите, заради които Каримански не може да оглави Народната банка.

" През всичките над 3 часа не чух нито един мотив за какво Любомир Каримански не би трябвало да е шеф на Българска народна банка . Нито един! А нали сме парламентарна република и нали по тази причина е процедурата - да се води полемика в Народното събрание и да се сблъскат отзиви “за ” и “против ”. Аз причини “против ” Любомир Каримански не чух, дори чух единствено хвалебствени думи. Но видях гласове “против ” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и дейности се разминаха и нямаше никаква корелация.

Обвиняват “Има подобен народ ” в подмолни сделки, само че очевидно сделките ги бяха създали други ", написа още водачът на Има Такъв Народ. Той благодари на Любомир Каримански, който назовава " заслужен и самоуверен мъж ". " Той завоюва, тъй като уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите триумфи в него ", приключва Трифонов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР