Днес кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис посети тренировката

...
Днес кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис посети тренировката
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали посети тренировка на Ергюнал Сабри – Оги за боксов турнир в Кувейт

Днес кметът на Кърджали доктор инж. Хасан Азис посети тренировката на вицеевропейския първенец по бокс в категория до 48 кг. от Арда бокс Ергюнал Сабри, който се готви за интернационален боксов конгрес в Кувейт от 20 до 26 юли.

Градоначалникът е поискал триумф на първенеца от Кърджали и поредна шампионска купа на идния интернационален състезателен конгрес, и е изразил подготвеност за оказване на логистична поддръжка.

Освен това, в диалог с Ергюнал Сабри доктор инж. Хасан Азис се е заел да бъде изработен ремонт на залата, където се организират тренировките, включващ подманя на дограмите, ремонт на санитарните пространства и закупуване на климатици.

В Международния шампионат по бокс в Кувейт ще вземат участие съвсем всички азиатски страни, измежду които Узбекистан, Казахстан, Япония и Тайланд. От Европа представители ще има от България, Украйна и Германия, описа Ергюнал Сабри.

За шампионата в Кувейт кърджалиецът се приготвя напълно в родния град, под наставленията на персоналния си треньор Стоян Узунов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР