Днес кампанията Да играем футбол в училище“ продължи с посещение

...
Днес кампанията Да играем футбол в училище“ продължи с посещение
Коментари Харесай

Берое игра футбол и в VI ОУ

Днес акцията „ Да играем футбол в учебно заведение “ продължи с посещаване на VI ОУ „ Св. Никола “.

Гости на учениците бяха играчите от представителния отбор Мирослав Енчев и Иван Гошев, треньори от школата на клуба, треньорът на мъжкия тим Иван Желев и изп. шеф Стелиян Попчев. И през днешния ден бяха извършени демонстративни игри с децата, които също по този начин имаха опция да се снимат с играчите и получат подписи.

Кампанията на „ Берое “ ще продължи при започване на новата образователна година с визити във всички старозагорски учебни заведения. Клубът благодари на образователните заведения за гостоприемството и партньорството.

Дейностите, планувани в „ Да играем футбол в учебно заведение с ПФК Берое “, са част от ограниченията ни за увеличение на позитивното влияние на заниманията с футбол, ориентирани към целевата група – децата от начален стадий на образование в учебните заведения. Основните ни цели са за възстановяване и повишение успеваемостта от активността за развиване на спорта за учащи, поощряване на учениците от начален стадий на образование в учебните заведения към физическа интензивност и редовно упражняване на спорта футбол като средство за здравословен метод на живот, физическо и духовно развиване.

Освен това имаме предпочитание за разпространение на марката „ Берое “ измежду децата в града, както и да осигурим условия за реализиране на подготвителна и спортна активност на учениците с достъп до футболните бази и квалифицирани треньорски фрагменти.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР