Днес известният @Ricciolo1, публикува вътрешна информация относно цените на смартфоните

...
Днес известният @Ricciolo1, публикува вътрешна информация относно цените на смартфоните
Коментари Харесай

Цената на Samsung Galaxy S9 и S9+ може да изненада всички

Днес известният @Ricciolo1, разгласява вътрешна информация по отношение на цените на смарт телефоните Galaxy S9 и S9+.
Представените от известния инсайдер цифри могат да изненадат всички консуматори, тъй като може да се окаже, че новите мобилни устройства ще бъдат най-скъпите телефони от тази фамилия. Това не е изключително прелестно, тъй като по външен тип, новите смарт телефони на процедура по нищо не се разграничават от миналогодишните Galaxy S8 и S8+, т.е. същият стъклен корпус и безрамков Super AMOLED екран.



Според @Ricciolo1, Galaxy S9 ще се продава при цена $800 (Galaxy S8 струваше $750), а Galaxy S9+ с двойна камера ще коства $900 (Galaxy S8+ струваше $850). Тези цени са годни за Съединени американски щати и е изцяло допустимо в Европа разликата в цените да бъде по-съществена.

Реалната цена на смарт телефоните Samsung Galaxy S9 и S9+ учуди всички, тъй като ще излезе, че цените на продукцията на южнокорейската корпорация настигат цените на Apple за iPhone X. Може би тази вътрешна информация не е достоверна, тъй като би могла да отблъсне доста консуматори.



Официалният анонс на новите флагмани на Samsung е разгласен за 25 февруари по време на мероприятието Galaxy Unpacked в нулевия ден на ревюто MWC 2018 в Барселона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР