Днес изпратих дневния ред за работа на правна комисия и

...
Днес изпратих дневния ред за работа на правна комисия и
Коментари Харесай

Радомир Чолаков : Ще подкрепя всички предложения на ПП и ДБ за съдебна реформа, но те искат разрушение на държавата

Днес изпратих дневния ред за работа на правна комисия и първа точка в дневния ред е законопроекта на Кирил Петков за КПКОНПИ.

Аз персонално ще поддържа този законопроект и ще приозва сътрудниците от парламентарната група също да го поддържат.

Очакваме и законопроекта на господин Крум Зарков, който също ще бъде прегледан в комисия. Всички оферти на служебния юридически министър, свързани с проекта за възобновяване, ще бъдат прегледани в комисия.

Това разкри в предаването „ Лице в лице “ по БТВ депутатът от ГЕРБ и ръководител на правна комисия Радомир Чолаков.

„ Непрекъснато чувам нелепости, че ГЕРБ са срещу правна промяна, ГЕРБ бранят Гешев. Повече няма по какъв начин да се приказват такива неща.

В предходното Народно събрание бяха импортирани доста недомислени закони. Ние сме спорили по тази тематика, тъй като виждаме несъвършенствата в тези закони.

Това води до тълкования от страна на Демократична България и Политическа партия, че ГЕРБ са мафия и бранят мафията.

Повече никой няма да има право да споделя такива неща, тъй като аз персонално ще поддържам всичките законопроекти за правосъдната промяна на двете партии „, разгласи той.

„ Нека Политическа партия не злоупотребяват с добрината на Бойко Борисов. Кирил Петков и Асен Василев го арестуваха нелегално. Нека схванат това.

Двамата приказват и правят неща, в които няма логичност. Политическа партия декларират или ще се преценявате с нас и нашите условия, или ние ще взривим страната – с вас или без вас.

Те дават обещание на пенсионерите доста огромни пенсии и обществени придобивки, като задната мисъл е да се теглят задължения.

Това е проект за фалиране на България.  Логиката на техните думи и дейности водят единствено към това – банкрут на страната.

Ако следваме тяхната логичност няма по какъв начин да има постоянен кабинет в 48-ото Народно събрание.

Тук би трябвало да свалим картите на масата и да си кажем – желаеме ли да работим за България или желаеме да тласнем България към следващите избори и да дадем властта още веднъж на Румен Радев . Аз към този момент си върша разграничителна линия сред политическите сили.

Има такива, които са подготвени да се жертват и да преодолеят някои разминавания в името на България. Има и такива, които не желаят да помръднат и сантиметър и не желаят да имат консенсус.

Логиката на Политическа партия е опустошение “,  безапелационен бе Радомир Чолаков и  добави, че втора точка в дневния ред на правна комисия ще са проемните в Изборния кодекс, свързани с връщането на хартиената бюлетина. 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР