Днес инж. Генади Събков представи Сашо Иванов Илиев като заместник-кмет

...
Днес инж. Генади Събков представи Сашо Иванов Илиев като заместник-кмет
Коментари Харесай

Кметът на Мездра Генади Събков представи заместника си

Днес инж. Генади Събков показа Сашо Иванов Илиев като заместник-кмет на община Мездра. Това стана на нарочна конференция, която се организира в Голямата заседателна зала на Общинска администрация.
Кметът на Мездра посочи, че две години и половина не се е възползвал от законовото си право да назначи собствен заместител, защото, когато в края на 2015г. поел управлението на общината, Мездра била във финансов колапс.
„ Исках да дам персонален образец. След като изисквам толкоз доста от чиновниците си, би следвало аз самият да работя повече от тях. С общи старания и воля доказахме, че можем да се оправим с всички обстановки, макар че към момента има незаети позиции в структурата на Общинска администрация “, разясни кметът.
Г-н Сашо Илиев е роден през 1963 година Завършил е Стопанска академия „ Д. Ценов “-Свищов в посоки стопанска система и финанси. Има опит в действителния бранш и обществената администрация. Започва трудовата си кариера в общинска компания „ Вестител “-Враца. Работил е като счетоводител и основен счетоводител в отделение на „ Главбулгарстрой “ в Казахстан. Заемал е и разнообразни позиции в община Враца- бил е чиновник в отдел „ Общинска благосъстоятелност “, след което и става и шеф на отдела.
Г-н Илиев благодари на кмета за гласуваното доверие. „ Смятам, че с общи старания ще увеличим приходната част на бюджета. За мен ще е горделивост, в случай че качествено и в период осъществим амбициозната Инвестиционна стратегия на община Мездра, която да придаде актуален европейски тип на всички 28 обитаеми места “, добави Илиев.
Заместник-кметът на община Мездра ще встъпи в служба на 12.04.2018г. и ще дава отговор за финансите, стопанската система, плановете и общинската благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР