Днес имамекоалиция на пудела. Събраха се, сега могат да отворят

...
Днес имамекоалиция на пудела. Събраха се, сега могат да отворят
Коментари Харесай

Пеевски: „Коалицията на пудела“ ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност

Днес имаме " коалиция на пудела " . Събраха се, в този момент могат да отворят още веднъж каналите, да върнат шефката на Митниците и могат умерено да крадат ". Това разяснява пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски за желаната оставка на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков и протичащото се от сутринта в пленарната зала.

" Коалицията на пудела " ще се радва доста малко на грабежа, по-късно ще понесат отговорност за всичко. Те ще понесат отговорност от хората за това, което вършат. Първа точка в съвещанието на Народно събрание трябваше да бъде да решим проблемите на миньорите , на Маришкия басейн. Това не ги интересува, тях ги интересува да смъкват шефа на Народното събрание два дни преди края на Народното събрание ", добави той, съобщи Дарикнюз.

По думите му е невероятно да се работи със сегашните водачи на ПП-ДБ. " Те са една мръсна, незаконна сглобка ", акцентира Пеевски.

" Не може да приказваме занапред ще има ли или не служебни държавни управления след изборите , дано хората да преценяват ", разяснява още той.

" След изборите сме подготвени да работим с всички, които са подготвени да работят за хората. Не можем да работим с проруските партии . Може би всички в залата са проруски, отвън ГЕРБ. Събраха се едно ясно, съветско болшинство. Честито на обединението на пудела ", добави Пеевски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР