Днес и утре пловдивчани ще имат възможност да заведат децата

...
Днес и утре пловдивчани ще имат възможност да заведат децата
Коментари Харесай

Седмица на благотворителността за шеста поредна година в Пловдив

Днес и на следващия ден пловдивчани ще имат опция да заведат децата си на спектакъл на две постановки -  " Пинокио " и  " Магьосникът от Оз ". Те са част от програмата на Седмицата на благотворителността, която се провежда за шеста поредна година от община Пловдив. Тази година идеята на мероприятието е създаване на младежка зона за интензивно поданство.

Кукленият театър " Пинокио " ще се играе на 12 септември от 18:30 часа в Дома на културата " Борис Христов ". Историята на дървеното дребосъче Пинокио е позната и обичана на всички деца. Дървената кукла, откритие на занаятчия Джепето, се трансформира в същинско момченце. То минава през доста тествания по своя път, само че съумява да се оправи и да научи значими неща за себе си и хората. Малките фенове претърпяват перипетиите на Пинокио и дружно с него схващат доста истини. " Пинокио " е същинско премеждие.

 

Детският театър " Магьосникът от Оз " ще се играя на 13 септември от 18:30ч, в Дом на културата " Борис Христов ". Ето и малко повече за историята:

Един от тези урагани в далечната Америка, за които родители и деца научават единствено от малкия екран, в този момент се завихря на сцената. За да повдигне високо във въздуха къщичката на дребната Дороти, да я придвижи през многото планини и поля и да я стовари върху една зла магьосница. Оказва се, че с изключение на зли вещици има и положителни. Една от тях споделя на дребното момиченце по какъв начин да откри противоположния път към къщи. Заедно с новите му другари - Плашилото, Тенекиеният Човек и Страхливият лъв. Билети се продават на касата в ДК " Борис Христов ", телефон на касата 0894 611 188.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР