Днес “ и “ депозираме предложение за съставяне на времена

...
Днес “ и “ депозираме предложение за съставяне на времена
Коментари Харесай

ДБ и ПП създават временна комисия по казуса с Пловдивския панаир, искат изслушване на Борисов и Гергов

Днес „ “ и „ “ депозираме предложение за сформиране на времена комисия, която да откри всички обстоятелства и условия от 2016 година до през днешния ден по отношение на харизването на Пловдивския панаир на почетния консул на Руската федерация. Това разгласи депутатът от Демократична България Йордан Иванов на трибунка в Народното събрание. 

Ние няма да се откажем от тази борба. Ще разгледаме всички условия към решението от 2016 година страната да се откаже от акциите. Ще разгледаме дейностите на кметовете Иван Портних, Иван Тотев, Здравко Димитров и общинските препоръки на Пловдив и Варна за това какво се случи с Пловдивския панаир. На краткотрайната комисия, за която имаме вяра, че ще мине, ще поканим Бойко Борисов и  Георги Гергов. Двамата да седнат един до различен и да опишат всички условия към харизването на Пловдивския панаир, изясни Иванов. 

По думите му ще бъдат подхванати дейности за инспекция – дали е реализиран напън върху общински съветници от Варна и Пловдив за даването на 350 дка в съвсем централна градска част на р. Марица да отидат в ръцете на частник и да бъдат достроени. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР