Днес Huawei представи серия от нови продукти, базирани на HarmonyOS

...
Днес Huawei представи серия от нови продукти, базирани на HarmonyOS
Коментари Харесай

Huawei представи серия нови продукти, базирани на HarmonyOS 2

Днес Huawei показа серия от нови артикули, основани на HarmonyOS 2, с които дава на потребителите достъп до същински интелигентно преживяване на голям брой устройства в разнообразни сюжети.

"Един за всички, всички за един. Живеем в свят, в който всичко е обвързвано и интелигентно. Никой не може да остане настрана от този свят. “, показа Ричард Ю, изпълнителен шеф и CEO на Huawei Consumer Business Group. Премиерата на нашата HarmonyOS с сбирка от нови артикули е още един образец за неуморния ни блян да предоставяме допустимо най-хубавото потребителско преживяване на база на насочен към бъдещето метод. “

В момента в живота ни има невиждано доста смарт устройства, само че преживяването, което оферират, не постоянно е толкоз смарт. Отделните системи постоянно усложняват свързаността и интервенциите, което води до обстановка на фрагментиране на потребителското преживяване.

HarmonyOS е проектирана като решение на този проблем. Тя е операционна система от ново потомство, предопределена за смарт устройства. Като такава, тя дава общ език за разнообразни типове устройства, помагайки им да се свързват и да се кооперират между тях, с цел да предложат на потребителя по-удобна, гладка и предпазена работа. HarmonyOS употребява разпределена технология за работа със систематичния програмен продукт, с помощта на която самостоятелни преди устройства в този момент могат да се слеят виртуално в едно изцяло „ супер устройство “. То свободно се възползва от опциите на съставляващите го устройства съгласно потребностите на потребителя, и дава нов вид съгласуваност посредством хардуерна интеграция и Service Widget-и.

В рамките на днешното събитие, Huаwei показа сбирка от нови устройства, като смарт часовници и таблети, захранвани от HarmonyOS 2, измежду които новата серия HUAWEI WATCH 3 и HUAWEI MatePad Pro.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР