Днес графиката на средния брой смъртни случаи от Ковид-19 (плаваща

...
Днес графиката на средния брой смъртни случаи от Ковид-19 (плаваща
Коментари Харесай

От целия свят в България е най-лесно да се заразиш с COVID-19

Днес графиката на междинния брой смъртни случаи от Ковид-19 (плаваща 7-дневна средна) на глава от популацията за България се кръстоса с тази на Босна и Херцеговина. В България - приблизително 16,18 смъртни случая на 1 милион, в Босна и Херцеговина 16,07 на милион, заяви епидемиологът доктор Петър Марков, който работи в Оксфорд.

" С това събитие България от през днешния ден към този момент е преди всичко в света по смъртност от Ковид-19. Иначе казано, от през днешния ден към този момент публично човек, живеещ в България, има средностатистически най-голям риск да почине от Ковид-19, спрямо жител на която и да било друга страна по света, било то в Африка, Америка Европа или Азия.

Това е. Този път няма да разясня – към този момент няма какво да се разяснява. "

Утре Министерски съвет ще взема решение дали да бъде натрапен локдаун от 27 ноември за три седмици. Вчера здравният министър показа предлагането си да се затворят учебните заведения, детските градини, магазините като се изключи питателните, заведенията за хранене и другите заведения, да се спрат спортните мероприятия. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР