Днес главният прокурор на Република България Иван Гешев награди на

...
Днес главният прокурор на Република България Иван Гешев награди на
Коментари Харесай

Гешев награди магистрати и съдебни медици за отлична работа и проявен висок професионализъм през 2021 г.

Днес основният прокурор на Република България Иван Гешев награди на публична гала с грамоти, служебна признателност и плакети прокурори, следователи и правосъдни медици за проявен висок професионализъм и безупречно осъществяване на служебните отговорности. Той пожела на отличените здраве и триумфи в работа на обществото през 2022 година, оповестяват от държавното обвиняване.

На церемонията участваха заместниците на основния прокурор при Върховна касационна прокуратура (ВКП) Пламена Цветанова, Красимира Филипова и Даниела Машева, зам.-главният прокурор и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов, както и представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Екип от следователи от Националната следствена работа, прокурори и правосъдни медици бяха отличени за работата им по тежкия пътен случай на автомагистрала „ Струма “ от 23.11.2021 година

Наградени са и следователи за присъединяване им в интернационална интервенция по разкриването на мрежа за детска порнография, генерирала доходи от над 9,5 млн. $ за няколко години.

Отличия получиха и следователи за взаимната интервенция с ФБР по секване на интернет закононарушения в така наречен " даркнет ", при които са нанесени вреди за над 46 млн. $ на обособени хора и институции в 27 страни.

Прокурори и следователи от Специализирана прокуратура бяха поощрени с грамоти за следствието на проведени незаконни групи, занимаващи се с финансови закононарушения, пране на пари, трафик на хора, наркоразпространение и други

Магистрати от Софийска градска прокуратура бяха отличени за работата им по разкриването през годината на тежки престъпни и данъчни закононарушения, отличаващи се с фактическа и правна трудност.

За проявен висок професионализъм и безрезервност в работата са отличени и прокурори от ВКП.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР