Днес ексхумираха тялото на големия щангист Наим Сюлейманоглу, пише турският

...
Днес ексхумираха тялото на големия щангист Наим Сюлейманоглу, пише турският
Коментари Харесай

Ексхумираха тялото на Наим Сюлейманоглу

Днес ексхумираха тялото на огромния щангист Наим Сюлейманоглу, написа турският " Хюриет дейли нюз ". Причината за процедурата е рекламация за бащинство от страна на живеещата в Япония Секаи Мори, която твърди, че е негова щерка. Именно по тази причина съдът постанови ДНК експертиза.
Японското момиче е заело двама юристи – от Япония и от Турция. Взети са тайни от носовете и устите на Секай Мори и майка й са получени в Института по правосъдна медицина в Истанбул, а анализът е импортиран в съда, заяви през май БГНЕС.
След отварянето на гроба ще бъдат изследвани 3-4 зъба и 5-6 сантиметра от бедрената кост на Сюлейманоглу. Заседанието по чуването бе отсрочено за 4 октомври.
Адвокатът на фамилията му изиска отменяне на делото, като акцентира, че щом 27 години Секай не е поискала доказателство за бащинството, това опонира на естественото и е недопустимо. Според него претекстът за това дело е добре премислен проект, задействан незабавно след гибелта на щангиста и задачата е хипотетичната щерка в Япония да получи дял от наследството.
Роденият в момчилградското село Птичар Сюлейманоглу има две дъщери от законната си брачна половинка в Истанбул и още една в Анкара, за която останалите знаят, само че не и за тази в Токио. Две години преди гибелта си той упълномощил брат си и огромна част от имуществата му са разпродадени, няма изясненост къде са парите, медалите, картините и оръжията му, твърди юристът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР