Днес е много специален ден според астролозите и нумеролозите. Дата

...
Днес е много специален ден според астролозите и нумеролозите. Дата
Коментари Харесай

22.12.2022 - днес е датата на чудесата! Ето какво да очаква всяка зодия

Днес е доста специфичен ден съгласно астролозите и нумеролозите. Дата 22.12.2022 се счита за ден на чудесата!

Магията на числата през днешния ден ще работи с цялостна мощ за нас. Отиващата си 2022 година е годината на Черния воден тигър съгласно източния календар. Хищният и леко избухлив темперамент на Тигъра, който работи като настойник на 2022 година, „ гаси “ и малко успокоява „ двойката “. По-точно трите двойки, присъстващи в комбинацията от 2022 година

Числото 2 символизира салдото и спокойствието. Двойствеността, присъстваща в цифрата 2022, приказва за естетика, а нулата способства за позитивната сила на тази композиция от цифри.

През 2022 година хората постоянно са изправени пред избор: както в работата, по този начин и в персоналния си живот. Колебания, липса на непоклатимост и чести спорове – сходни нелицеприятни „ изненади “ ни преследваха през цялата 2022 година.

Но има добра вест: общият общ брой на числата, комбинирани през 2022 година, е 6. В нумерологията шестицата значи човещина, фамилни полезности и твърдоглав труд. Събитията от 2022 година в дълготраен проект през идващите години ще донесат шанс на тези, които се грижат за околните си, не се опасяват от работа и имат вяра в себе си.

22.12.2022 година - свещена дата

Последната специална дата от 2022 година е добра за анализ и ретроспекция на събитията от изминаващата година. Какво успяхте да постигнете през миналата година? Какви проекти не се сбъднаха? Кои фантазии осъществихте? Задайте си тези въпроси и се пробвайте да им отговорите почтено.
 Днес е датата на чудесата! Ето какво да чака всяка зодия  Днес е датата на чудесата! Ето какво да чака всяка зодия  Днес е датата на чудесата! Ето какво да чака всяка зодия  Днес е датата на чудесата! Ето какво да чака всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР