Днес е много благоприятен ден, който трябва да бъде прекаран

...
Днес е много благоприятен ден, който трябва да бъде прекаран
Коментари Харесай

Раци, съсредоточете се върху своите дела. Лъвове, звездите ви даряват с енергия

Днес е доста удобен ден, който би трябвало да бъде прекаран допустимо най-пасивно. 

Овен – В този ден вие сте положителни, изобретателни, уверени в себе си и затова мислите рационално и градивно. Полезно е да се отпуснете оптимално. Не отхвърляйте забавни оферти - те ще донесат ужасно въодушевление.

Телец –Желанието за завършения и занимания е огромно. Нетърпеливи сте да прекарате повече време с обичания човек. Звездите ви поучават да си уредите празник вкъщи – поканете околните си и си прекарайте добре.

Близнаци – Днес ще е добре да контролирате страстите си и да обмисляте ходовете си. Умът ви постоянно се колебае в решенията. Не се затваряйте в себе си и не оставайте сами с мислите си. Най-добре е да сте в компанията на същински другари или обичан човек.

Рак – Днес имате доста малко време за избавяне на човечеството, отложете това събитие за различен ден. По-добре се концентрирайте върху личните си каузи. Не бива да оставате за дълго време сами, забавлявайте се с другари или обичан човек.

Лъв – Звездите ви подаряват с силата на съзиданието, която елементарно ще споделяте с другите, като се превръщате в техен абстрактен подстрекател. Всичко, което казвате, оказва мощно въздействие върху обкръжението ви, по тази причина бъдете деликатни.

Дева – Комбинацията от креативност и здрав разсъдък са ви присъщи в този ден. Днес имате всички шансове да намерите „ Златното копито “: лесните пари са подготвени да дойдат в ръцете ви, в случай че съзрете в точния момент опциите.

Везни – Днес нишката на ориста е в личните ви ръце. Изслушвайте всеки с внимание, схващане и без неспокойствие. Звездите нашепват: освободете мозъка си от смущаващи мисли, оставете вятъра да прочисти главата ви - очевидно би трябвало да се проветри.

Скорпион – Вселената може да ви изпрати знаци за бъдещето през днешния ден. Отворете очите си необятно, с цел да не пропуснете тази чудесна опция. Това, което се случва този ден, може да подскаже посоката на по-нататъшно ви развиване.

Стрелец –Не разтваряйте необятно портфейла си през днешния ден. По-добре оставете банковата си карта вкъщи. Превключете вниманието си от материалния свят към духовния свят – гледайте залеза, любувайте се на птиците или цъфналите пролетни цветя, слушайте музика.

Козирог – Козирогът е цялостен с позитивна сила и е подготвен да я показа с целия свят! Борбеният ви дух се чете в очите и походката ви. Нищо не може да ви възпре по пътя към задачата. В разгара на деня може да развалите връзките си с някого.

Водолей – Днес може да надцените личните си благоприятни условия или да възлагате прекомерно огромни очаквания на различен човек. Свалете розовите очила. В този ден фантазията и илюзиите би трябвало да се държат на къса каишка.

Риби – Емоциите вземат връх над разсъдъка. Ако не можете да вземете без значение решение, не подценявайте препоръките на близки хора. Стремете се да постигнете естетика, изцяло изоставяйки дейните дейности.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР