Днес е мистичен ден. Внимателно се вглеждайте в околния свят,

...
Днес е мистичен ден. Внимателно се вглеждайте в околния свят,
Коментари Харесай

Днес е 13-ти Лунен ден: мистичен ден, който изпраща знаци

Днес е тайнствен ден. Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. В този ден тя повдига тайнственият воал и осветява пътя в неведомото бъдеще. Денят може да се съпостави със затворен кръг. Всички дейности се повтарят безпределно, движат се по спиралата на времето.

Период на духовно търсене, за медитация и духовни практики. Луната може да ви открие доста секрети или да ви подари прекрасен късмет. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на ориста.

Възможно е предишното да ви подсети за себе си посредством среща с хора, за които от дълго време сте не запомнили или да имате чувство за дежавю в някои обстановки.

Благоприятен е денят за пътешествениците.

Един от най-удачните дни за дейните хора. Добре е да внесете нещо ново в работата, в бизнеса. С ъщо по този начин подхожда за продължение и довеждане докрай на стартирани каузи, внасяне на корекции в проектите, плановете. Не предприемайте нищо, в случай че вашият вътрешен мир се намира в положение на безпорядък.

Човек с неприятно въодушевление и с отрицателно отношение към близките, може да загуби достигнатите позиции.
Хората с чисти намерения и открита душа получават нови благоприятни условия за придвижване напред, за нови открития, усмихва им се щастливият случай.

Особено сполучлив ден за креативните хора. В това време музикантът или художникът могат да основат шедьовър, ученият да направи велико изобретение.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод.

Вижте още:
Кои са трите зодии, родени за обич? Звездите трансформират ориста ни на всеки 28 години Кои са 5-те най-опърничави и инатливи зодии За какво е роден всеки знак от зодиака?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР