Днес е интересен ден за зодиите – всяка ще научи

...
Днес е интересен ден за зодиите – всяка ще научи
Коментари Харесай

Една зодия привлича парите като магнит, друга да се пази с молитва

Днес е забавен ден за зодиите – всяка ще научи по нещо ново за себе си и ще се изправи пред тествания. Една от тях обаче ще се радва на пари, притегля ги като магнит. Друга, уви, би трябвало да бъде доста деликатна с тях, тъй като може да банкрутира.

Енергийни удари дебнат два земни знака. Единият може да се защищити с молитвата „ Отче наш “! Другият – да се възползва от енергийния поток и да се изкачи на върха.
-->
Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 23 септември 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.

ОВЕН - Настроението ви може да бъде помрачено от непредвиден спор с родственици. Не позволявайте на гнева да ви токсини деня! Ако оставите любовта да проникне в душата ви, скоро ще забравите паниките. Бъдете деликатни с парите през днешния ден! Не бързайте да вземате решения!

ТЕЛЕЦ - Не се насилвайте да вършиме нищо, което душата ви не желае! Това е вашият ден за занимания. Не излизайте на пазар сами, тъй като в този момент страстите леко замъгляват разсъдъка! Пазете се и от енергийни удари с молитвата „ Отче наш “! Тя може да е вашият щит.

БЛИЗНАЦИ - Умувате по кой път да поемете, само че подозрения няма да ви дават мира. Важните каузи и решения за бъдещето дано почакат. Не позволявайте на близките да ви манипулират! Послушайте музика! Тя ще ви върне чувството за естетика.

РАК - На кръстопът сте. На някои от представителите на този знак им следва да вземат значими решения. Вслушайте се в съвета на вашите близки! С помощта на другари ще постигнете забележителни резултати. Възможни са любовни разочарования.

ЛЪВ - Днес сте като трен, който може да дерайлира от релсите. Затова по-добре отложете значимите каузи! Може да не ви доближат силите или напълно да се объркате. Интуицията може да ви провали. Приятели и фамилията ще ви ще оказват помощ да се чувствате по-добре.

ДЕВА - Заемете се с това, което сте възнамерявали, само че забавете малко оборотите! Избягвайте разногласията и не предприемайте рисковани дейности! Любим човек може да се върне в живота ви. Разходка или фитнес ще ви се отразят добре в този момент. Уязвими са шията и ендокринната система.

ВЕЗНИ - Очаквайте удари под кръста! Завистници ще ви предизвикат поради триумфите. Пребройте най-малко до пет преди да им отговорите! Ако запазите успокоение и разчитате единствено на своите сили, ще спечелите. Добре е да се запишете на курсове. Обърнете внимание на панкреаса!

СКОРПИОН - Привличате като с магнит парите. Възползвайте се от шанса си и инвестирайте, само че дайте приоритет на дейностите, изискващи дълготрайно време за реализация! Отменете неприличните оферти, не е време за случки! Уязвими са половите органи.

СТРЕЛЕЦ - Не се опасявайте от компликациите, може да ги преодолеете. Готови сте за велики каузи, само че се изисква неизменност. Избягвайте натрапниците, не им позволявайте да се месят в живота ви! Поглезете околните си, тъй като тъкмо в този момент се нуждаят от повече топлина и внимание!

КОЗИРОГ - Мощен енергиен поток, може да ви отнесе както към върха, по този начин и към дъното. Подаването на Рейки за бъдещи събития прави чудеса. Всичко, което вършиме в този ден, би трябвало да става умишлено. Не сте отделяли задоволително внимание на своята половинка!? Време е да измененията това.

ВОДОЛЕЙ - Точно през днешния ден не се гневете, не се карайте с никого и не давайте празни обещания! Заради малък на пръв взор спор, може да се разделите дефинитивно с непосредствен човек. На необвързаните им следва вълнуваща среща. Има заплаха от хранителни отравяния.

РИБИ - Бъдете великодушни и положителни, тъй като стартира интервал за проверка за душата! Бъдещето ви зависи от това, което ще натежи на кантара на ориста. Приятна изненада на обичания ще ви усъвършенства настроението. Желателно е през днешния ден в менюто ви да няма месо. Препоръчителни са бобовите храни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР