Днес е 4 лунен ден (започва в 08:27ч и продължава

...
Днес е 4 лунен ден (започва в 08:27ч и продължава
Коментари Харесай

Днес Висшите сили ни говорят чрез знаците на небесата

Днес е 4 лунен ден (започва в 08:27ч и продължава до 08:49ч на 6 март) и се смята, че е обвързван с небето. Днес Висшите сили ни приказват посредством знаците на небесата и по тях ще можете да определите дали държите верен курс или не. Знаците и посланията са информация, която идва от горната страна. С тяхна помощ царството на духовете (ангелите, светлите сили) ви дава умен, понятен и изпълнен с обич съвет.

Знаците могат сами да се „ набият “ на очи, само че би трябвало да сте отворени за тях и да осъзнавате, както можете и целеустремено да ги потърсите. Излезте на открито, задайте си въображаемо въпроса и се оглеждайте. Скоро ще получите доказателство. Те могат да дойдат в съня ви, като отворите някоя книга или списание, като включите някой ефирен канал и се заслушате какво приказват хората към вас или посредством инцидентно дочути реплики на спирката. Времето, формата на облаците, цвят, който ви се набива в очите, числа, надписи, текста на ария, която чувате, информация, която някъде прочитате, всичко може да е знак. По-важното е да можете да разтълкувате смисъла.

Например, в случай че видите ябълка - знак на капацитета, здравето и виталните сили. Може да значи също, че ви предизвестява за някаква сексапил на пътя ви, както е станало с Ева в Рая.

Може да видите червей - това значи скрита подготвителна работа, невидима на повърхността, само че тя би трябвало да се свърши, с цел да се приготви почвата за реализиране на вашето начинание.

Ако разсипете сол, това също е знак. Тя е знак на мощ, непоклатимост, на мъдрост и устойчивост. Солта служи за изчистване на отрицателните сили и този знак може да ви подсказва, че би трябвало да очистите нещо значимо в живота си. Или пък да търсите " солта " на всяка обстановка. Това са дребните елементи, скрити под повърхността.

Ако около вас прелети пеперуда. Това може да е знак от вашия Ангел-Хранител, че е до вас и ви пази. Може още да е знак за ново начало. Време е за вашето възобновление, както пеперудата търпи промяна, излиза от пашкула и се озовава в нова действителност. Също по този начин е знак за наслада самодоволство.

Паяжина - Заплели сте се в личната си паяжина и не можете да се измъкнете от там, само че щом Вселената ви дава знак, значи е моментът да го извършите. Откажете се от опитите си да овладеете някого, тъй като всичко може да приключи плачевно за вас. Ако това не е по този начин, може да значи че някой различен се пробва да ви оплете в паяжината си и да ви ръководи. Така че бъдете внимателни.

Ако гълъб кацне на прозореца ви или покрай вас, може да е предупреждение за приемането на някои значими вести в близко бъдеще.

Ако усетите приятна миризма във въздуха и не можете да разберете от кое място идва, това значи че сега ви следят Висшите сили и ви се радват. Те бдят над вас.

Ако усетите неприятна миризма, видите отпадък или камиона, който събира боклуците, това значи, че би трябвало да се отървете от някого или нещо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР