Днес две от новите попълнения на Хебър - Александър Бастунов

...
Днес две от новите попълнения на Хебър - Александър Бастунов
Коментари Харесай

Бастунов и Михайлов казаха защо са избрали Хебър

Днес две от новите попълнения на Хебър - Александър Бастунов и Иво Михайлов направиха първа подготовка с пазарджишкия отбор. Те споделиха и непосредствените си усещания от новата за тях конюнктура.



Александър Бастунов

" Чувствам се доста добре. Видях една хубава база. Хебър е клуб с обичаи, тимът е добър, има и доста млади момчета. Не беше мъчно да се разберем с треньора Николай Митов, който ми се обади с покана да дойда в Хебър.

Решението го взех елементарно, тъй като бях наясно къде пристигам. Имах и други варианти да продължа кариерата си, само че взех решение това да е точно Пазарджик, тъй като тук мога да се развия най-добре. Целта ми в персонален проект е точно такава - да се изградя като футболист и да се развъртвам, помагайки и на тима си, несъмнено, показа Александър Бастунов.



Неговият сътрудник Иво Михайлов не бе на по-различно мнение. " Чувствам се прелестно в Пазарджик. Смятам, че тук има едни чудесни условия за футбол, изключително за млади играчи като мен. С треньора Митов се разбрахме доста бързо. Имах още две оферти, само че взех решение, че тук е най-добре за мен. Това, което виждам досега е един доста добър колектив и считам, че бързо ще се сработим.



Иво Михайлов

Освен това базата е на едно доста положително равнище за професионалния футбол на България и мисля, че подготвя да мислим само за положителното си показване в тренировките и мачовете. В персонален проект упоритостта ми е да се доизградя като футболист ", разяснява от своя страна Иво Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР