Днес, два месеца по-късно, отговорът е ясен – да, тв

...
Днес, два месеца по-късно, отговорът е ясен – да, тв
Коментари Харесай

След 20 Години Възраждат Един От Най-Любимите Сериали!

Днес, два месеца по-късно, отговорът е явен – да, тв сагата, която приковаваше милиони пред дребните екрани през 90-те, ще възкръсне – отбелязва изданието.

В последното си интерво Джен Сиймур персонално удостовери, че се работи интензивно за възраждането на теленовелата. Бет Съливан, по чиято концепция е основана поредицата, към този момент била съвсем подготвена със сюжета за нов сезон. В бъдещите епизоди действието ще се развива четвърт век след събитията от последната към този момент серия (излъчена напролет на далечната 1998 г.) на „ Д-р Куин Лечителката “.

„ Джо Ландо, както и други сътрудници от истинския актьорски състав, са склонни да вземат участие. Аз също “ – споделя 68-годишната тв звезда. И добавя, че най-вероятно продуцент на възродения сериал ще е „ Нетфликс “. Макар че е в пенсионна възраст, Сиймур към момента наподобява ослепително. Джейн е разведена от 2015 година и от този момент се радва на компания на все по-млади от нея мъже.

Последният към този момент сериал на Сиймур е „ Методът „ Комински “ “, в който си партнира не с кого да е, а със самият Майкъл Дъглас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР