Днес доверието ни върти номера: Тези зодии да бъдат предпазливи.

...
Днес доверието ни върти номера: Тези зодии да бъдат предпазливи.
Коментари Харесай

Днес доверието ни върти номера: Тези зодии да бъдат предпазливи

Днес доверието ни върти номера: Тези зодии да бъдат внимателни. това поучава хороскопът за днешния февруарски понеделник. Какво още ни предсказват звездите, вижте:
Хороскоп за понеделник, 19 февруари 2024ОвенЗа страдание през днешния ден ще се наложи да приемате на религия всичко, което приказва Вашия обичан човек, та дори и това, което се пробва да каже. Затова бъдете пределно внимателни, изключително в случай че става дума за нещо, не виждано до този момент… Не взимайте прибързани решения – всяко нещо може да изчака ден-два.
Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това – безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.
Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
Рак
Би било добре, да се поглезите. Дори и желанията Ви да са доста почтени, само че насладата от тяхното осъществяване ще Ви даде доста. Денят е извънредно подобаващ за покупки, а в частност, за придобиване на тези неща, за които от дълго време сте си мечтали. Възможно е преустановяване на някогашен спор, и то – с помощта на способността Ви да намирате нужните думи при всеки диалог. През днешния ден е добре да вършиме и обсъждате дълготрайни проекти. Дори и да Ви се коства, че те са непостижими, помечтайте си на глас. Не е изключено да намерите хора, които да Ви оказват помощ да извършите допустимо невъзможното.
Лъв
Женевската спогодба не разрешава опитите с хора. Днес би трябвало непрекъснато да помните това, тъй като вътре у Вас ще се появи едно малко дяволче,предлагащо да нацелува някого, или да си поиграе с някой различен просто по този начин, от любознание, пък каквото ще да става по-късно. А това си е опит в чист тип.
Дева
Не единствено притежавате нужната сила, с цел да положите през днешния ден началото на нещо ново и положително, само че виталните Ви сили ще са изцяло задоволителни, с цел да доведете започнатото до край. Както се пада на добър уредник, какъвто се явявате сега, към този момент сте заложили основите. Сега единствено би трябвало да се концентрирайте на замисленото. Това няма да Ви отнеме доста време и по тази причина овреме помислете, с какво ще запълните остатъка от деня. Защо да не посетите остарял другар или родственик, които биха били в действителност щастливи да чуят детайлности за Вашите последни завършения? Или малко пътешестване?…
Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.
Скорпион
Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, само че през втората деловата Ви интензивност внезапно ще спадне. Планирайте деня си в сходство с това, без да отлагате значимите задания. Вечерта няма да се чувствате зле, в случай че останете да си почивате вкъщи, измежду привичната удобна конюнктура. Не бъдете прекомерно подозрителни към околните си хора: през днешния ден сте склонни, в случай че не от всяка дреболия да вършиме покруса, то най-малко драма. В обещанията си също бъдете внимателни – склонни сте да внушавате напразни очаквания на хора, които са Ви напълно безразлични.
Стрелец
В дадения миг Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е доста удачно време, с цел да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път, а това, което допуска съществени компликации и съществено забавление. Някой от околните Ви е съществено разчувствуван от това, с което се е занимавал в последно време. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, по какъв начин да започнете своето лично премеждие. Някои хрумвания може да Ви се сторят приятни за ушите, само че те ще работят. Просто би трябвало да повярвате в себе си. А подготвени ли сте?
Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.
Водолей
Денят е подобаващ за отмора. Днес може да съберете компания от близки и другари и да посетите някое от забавните мероприятия във Вашия град. Срещите и празниците също ще преминат добре и ще донесат наслада и положително въодушевление. Във финансовите въпроси може да зародят проблеми и заплащанията може да бъдат забавени. Пътуванията и късите пътешествия през днешния ден ще минават забавно и без затруднения.
Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР