Днес BMW Group обяви, че компанията е станала първата в света

...
Днес BMW Group обяви, че компанията е станала
първата в света
Коментари Харесай

BMW Group е първата чуждестранна компания с разрешение за тестове на автономни коли в Китай

Днес BMW Group разгласи, че компанията е станала първата в света задгранична, която е получила лиценз за провеждането на тестове с самостоятелни коли на територията на Китай.

От BMW Group разясняват, че лицензът е бил получен на 14 май и съставлява нова голяма крачка в пътя на компанията по реализирането на самодейността й за въвеждането на системи за автономно управление. От баварския колос споделят също по този начин, че това достижение подчертава също и лидерската роля на BMW Group в разработката на самостоятелните системи на китайската автомобилна промишленост.

“BMW Group постоянно е следвала развойната си стратегия “В Китай, за Китай ” ”, коментират от баварската компания. “Ние разработихме цялостна, насочена към клиентите и проспективна R&D система чрез R&D центрове в Пекин, Шанхай и Шенянг. Сега е огромна чест да бъдем първата задгранична автомобилна компания производител, който да получи лиценз за проби на автономни технологии в Китай ”.

Към момента, тестовите полигони на BMW в Шанхай са с дължина от към 5.6 километра, но се възнамерява те да бъдат разширени бързо във времето. Тестовата флота автомобили на компанията е формирана от представители на настоящото поколение на флагмана 7 Series, като изпитанията започват с два автомобила през този месец и с до седем до декември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР