Днес, Bang & Olufsen обяви нова колекция с легендарното име

...
Днес, Bang & Olufsen обяви нова колекция с легендарното име
Коментари Харесай

BANG & OLUFSEN СИ ПАРТНИРА С FERRARI ЗА ПУСКАНЕТО НА FERRARI COLLECTION

Днес, Bang & Olufsen разгласи нова сбирка с именитото име в моторните спортове Ferrari. Колекцията акцентира изкусното потребление на алуминий от страна на Bang & Olufsen и ознаменува споделената пристрастеност на двете марки за баланс, мощност и точност посредством пресъздаването на серии от слушалки и озвучителни тела: домашният представител Beosound 2, слушалките Beoplay H95, слушалките вид „ тапи “ Beoplay EX и портативната колонка Beosound Explore. Всички те са обединени от забележителните червени нюанси, които основават безпогрешна връзка с идентичността на марката Ferrari.

„ Много сме разчувствани по отношение на тази колаборация. По време на основаването на продуктите се усещаше мощното въздействие на историята, когато се събрахме да ги проектираме ”, сподели Kristian Teär, Главен управител на Bang & Olufsen. „ Това датира чак до времената, когато са започвали B&O и Ferrari. Създателите, Enzo Ferrari, Peter Bang и Svend Olufsen, бяха визионери, които предефинираха своите промишлености като провокираха статуквото. Тяхното завещание отеква през десетилетията, с цел да изстреля двете марки до нови висоти ”.

Teär продължава: „ Комбинацията от най-хубаво показване, грациозна хармония и безупречна направа събраха B&O и Ferrari за основаването на тази сбирка. Това беше подсилено от несравнимото завещание на двете марки, което прави това съдействие запаметяващо се. ”.

И двете марки са на върха на нововъведенията от повече от половин век. Bang & Olufsen оформя световната аудио-визуална сцена от 1925 година от Struer, Дания, а Ferrari е събитие в автомобилната промишленост от 1947 година от Maranello, Италия. Над 150 години нововъведения от двете марки са вложени и усъвършенствани под формата на тези взаимни артикули.

ВДЪХНОВЕН ОТ СУПЕРКОЛИТЕ. ЗВУК, КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВИДЯН.

Колекцията прави крачка настрана от обичайни метод на Bang & Olufsen, както изяснява Старши вицепрезидентът за бизнес развиване в Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen: „ Нашите типичен представители са предопределени да се слеят по натурален метод с домовете на хората, само че в същото време да изпъкват със своя хубав дизайн. Тази сбирка е друга. Това са предмети, които вършат изказване. Точно като суперколите, те се открояват и биват елементарно забелязвани и чувани, където и да са сложени. ”

Beosound 2 обезпечава 360-градусово домашно аудио прекарване, което изпълва всяко пространство, в което е подложен. Неговият дизайн е задоволително еластичен, с цел да разреши позициониране на пода, масата или на етажерка на стената. Освен това той елементарно може да бъде локален от стая в стая. Активната RoomSense функционалност и вградените датчици за непосредственост кореспондират с хубостта на Beosound 2 с умни технологии, а висококачественият алуминиев конус, който огражда представителя, предлага елегантна осанка и върхова звукова звучност.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР