Днес бъдете критични към това, което чувате, съветват звездите.ОвенДнес не

...
Днес бъдете критични към това, което чувате, съветват звездите.ОвенДнес не
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Бъдете критични към това, което чувате

Днес бъдете сериозни към това, което чувате, поучават звездите.

Овен

Днес не е най-подходящия ден, в който да играете на уединен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите сътрудници, наблюдавайте ставащото и бъдете подготвени за всеки случай, в случай че да вземем за пример зародят непредвидени условия или проблеми. Трябва да се стремите към групови дейности, а да се изявите като воин, има и други дни.

Телец

Оказвате се в нежелано състояние: напъните Ви отиват напразно, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което би трябвало. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкоз по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с който по-рано сте имали работа. Имайте поради, че връзките ще се развиват както преди, без значение от станалите в това време с вас промени. Много е значимо, да запазите доверието в обичания човек, по тази причина би трябвало да се откажете от двусмислени изявления и недомлъвки, а още повече от неистина във всичките и проявления. И в работата, и в персоналните връзки, е нужна бистрота.
 

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден забавни. Те ще се развиват предсказуемо и напълно няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с настоящите задания и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас проекти. С новите хрумвания нещата стоят по-зле, тъй като просто ги нямате. Възможни са незначителни различия с сътрудниците. Днес ще можете да направиоте положителни покупки, в случай че се вслушате в мнението на своите родственици и другари. Не разчитайте на личната си вътрешен глас! Сега тя чудесно може да Ви подведе.
 

Рак

Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.
 

Лъв

Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.
 

Дева

Днес Вашия обичан човек ще се управлява в избора си на най-благоприятен модел на държание към Вас не от Вашия вътрешен мир, а от личната си визия какво е нужно и по какъв начин би трябвало да се постъпва в сходна обстановка. Остава да се надявате, че ще бъдат верни.
 

Везни

Днес цялото свое внимание ще посветите на забавен непряк план. Гмуркайте се в него с главата надолу и се възползвайте от цялата тази сила, която не Ви е давала покой през цялата нощ. Това цялостно потапяне ще Ви донесе доста приятни чувства, като че ли употребявате нова част от мозъка си и израствате в ново направление. Споделете щастието си с новия другар, който ще се окаже отличен резонатор за нови хрумвания, а и няма да имате опция, да се ровите прекомерно на надълбоко. Понякога човек би трябвало да си поеме въздух!
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.
 

Козирог

Мислите, че през вчерашния ден всичко е било на съществено? И напълно не сте били склонни към усмивки, а да не приказваме за немарливост? Тогава затваряйте люковете, тъй като още нищо не сте видели. Вчерашният ден е бил просто подготовка. А в този момент изцяло сте готови да завладеете щурвала и да се хванете крепко за него, изключително в случай че сте уверени, че никой не би управлявал кораба в този момент по този начин, както Вие. Напред и хващайте щурвала!
 

Водолей

Събитията през този ден най-много ще се развиват на правилото „ като няма благополучие, и нещастието оказва помощ ”... Щелта си ще можете да постигнете ненадейно, макар всичките си пресмятания и интуиции. За страдание, може да останете недоволни от своето материално състояние: от размера на възнаграждението, общата неустойчивост и непредсказуемостта на своите приходи. Това е подобаващ миг, с цел да обсъдите комплицираните въпроси в на практика проект. Това се отнася освен за методите на работа в сериозна обстановка, а и величината на налозите и общественото обезпечаване проблемите за взаимността.
 

Риби

Решение на някакъв Ваш проблем ще Ви предложи през днешния ден обичаният човек. То ще се окаже толкоз просто и автентично, че единствено ще Ви остане да се възхищавате и да се пробвате да го реализирате в живота. Впрочем, към това, което чувате, би трябвало да се отнасяте най-малко малко сериозно.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР