Днес Алекс Богданска празнува 29-ия си рожден ден и то

...
Днес Алекс Богданска празнува 29-ия си рожден ден и то
Коментари Харесай

Екзотичен рожден ден: Алекс Богданска духна свещички на плажа

Днес Алекс Богданска чества 29-ия си рожден ден и то на ужасно, екзотично място. В момента хубавицата е в Тайланд със сина си Габриел, другари и някогашния си брачен партньор Дани Петканов. И въпреки тогавашните влюбени да крият, че са подхванали взаимно пътешестване, изявленията им в мрежата ги издадоха. Въпреки че съзнателно не споделят общи фрагменти.

Очевидно ваканцията е по случай персоналния празник на Александра, която още от сутринта получава красиви букети и даже торта в хотелската си стая. От кого е изненадата - не е известно. Но дали не стои тъкмо Даниел зад благите жестове? 

 Александра Богданска

Напълно е допустимо двамата да са решили да възобновят любовта си, само че да не бързат да го афишират. Или пък изненадите по случай специфичния ден да са от приятелите на моделката? 

 Александра Богданска

Къде е истината не знаем, само че по всичко проличава, че Богданска си прекарва чудесно. Тя разгласява няколко слънчеви фрагмента, като демонстрираха и по какъв начин двамата със сина ѝ Габриел духат свещички върху малко кексче на плажа. 

 Александра Богданска

На това му се споделя другоземен рожден ден!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР