Днес актрисата Кърсти Али загуби битката с рака. Звездата от

...
Днес актрисата Кърсти Али загуби битката с рака. Звездата от
Коментари Харесай

Забранената любов на Кърсти Али и Джон Траволта: „Той бе любовта на живота ми, исках да избягам с него“

Днес актрисата Кърсти Али загуби борбата с рака. Звездата от „ Виж кой приказва “ умря на 71-годишна възраст. Нейният сътрудник Джон Траволта изрази тъгата си в прочувствен пост в обществените мрежи. Той показа тяхна остаряла обща фотография и написа:

„ Кърсти бе един от най-специалните хора в живота ми. Обичам те, Кърсти! Знам, че ще се срещнем още веднъж. “

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от John Travolta (@johntravolta)

Между двамата в никакъв случай не е имало сантиментална връзка, само че през годините са споделяли в изявленията, че посред им несъмнено е имало огромно привличане, само че моментът като че ли в никакъв случай не е бил подобаващ.

Всичко стартира на снимачната площадка на касовия шлагер „ Виж кой приказва “ през 1989 година. Между двамата мигновено прехвърчат искри. Актрисата разкрива, че възприятията били взаимни, а „ най-трудното нещо, което е правила, е било да устои на изкушението да преспи с Траволта “. Двамата вземат решение, че би трябвало да останат единствено другари, тъй като по това време Кърсти е омъжена за Паркър Стивънсън.

„ Да устоя на Джон Траволта, бе едно от най-трудните неща в живота ми. Бях бясно влюбена в него. Бяхме толкоз занимателни дружно “, споделя актрисата в свое изявление през 2018 година.

„ Нямахме секусална връзка, тъй като не желаех да изневерявам на брачна половинка си. Но знаете, че има и по-лоши типове невярност от правенето на секс. Смятах, че това, което върша, е даже по-лошо. Защото си разреших да се влюбя в него и бях влюбена в него доста дълго време. “

 кърсти али джон траволта

Снимка: TriStar Pictures, Big Mouth Productions

Кърсти споделя, че в случай че не е била омъжена по това време, е щяла да избяга с него.

„ Веднъж се целунахме и за малко да избягам с него и да се оженим. Обичах Джон и към момента го обичам “, споделя актрисата в изявление през 2018 година.

Кърсти разкрива, че е траяла да флиртува с Траволта, даже откакто артистът се е оженил за Кели Престън през 1991 година. Докато един ден не се намесва самата Кели Престън.

„ Кели пристигна при мен и ме попита непосредствено за какво кокетирам със брачна половинка ѝ. Тогава взех решение да сложа завършек на всичко това. “

 кърсти али джон траволта

Снимка: Getty

Кърсти споделя, че не съжалява, че с Траволта в никакъв случай не са били дружно. Тя споделя, че двамата си наподобяват толкоз доста, че е щяло да бъде взривоопасно.

„ Щяхме да се погълнем един различен, конфликтът щеше да е героичен. “

Тя признава, че Траволта си остава любовта на живота ѝ, както и, че ѝ е лишило години да престане да гледа на него като на обект на любовни стремежи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР