Днес, 8 април, от 13:00 часа на Дондуков 2 президентът

...
Днес, 8 април, от 13:00 часа на Дондуков 2 президентът
Коментари Харесай

КСНС заради корупцията по високите етажи

Днес, 8 април, от 13:00 часа на " Дондуков " 2 президентът Румен Радев привиква съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС),. Заседанието ще бъде на тематика: " Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от ограничения ".
" Ако желаеме да имаме правова, демократична и просперираща страна, би трябвало да водим битка с корупцията по високите етажи на властта ", разяснява президентът, представен от БГНЕС.
Преди съвещанието стана ясно, че той е снел доверието си от ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който излезе в отпуск поради следствие по искане на основния прокурор. Затова присъединяване на съвещанието би трябвало да вземе заместникът на Георгиев Антон Славчев, който също лъсна в " Апартаментгейт ".
Румен Радев означи, че е значимо органите, които наблюдават за съществуване на корупция да бъдат образец за непорочност. „ Имаме сериозен проблем на доверието в държавността и с оставките партиите споделят, че казусът е завършен. Той може да е завършен за партиите, само че не би трябвало да бъде завършен за страната “, добави президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР