Днес, 7 април, се отбелязва Световният ден на здравния работник.

...
Днес, 7 април, се отбелязва Световният ден на здравния работник.
Коментари Харесай

Кафе с благодарност и усмивка за медиците от Спешна помощ

Днес, 7 април, се отбелязва Световният ден на здравния служащ. Освен ден на здравния служащ, 7 април е и Световен ден на здравето, откогато през 1948 година в Женева е основана Световната здравна организация. 180 са страните членки на СЗО, които работят всекидневно по стратегии, ориентирани към решение на здравните проблеми взаимно с държавни управления, профилирани организации и неправителствени обединения.
Световният ден на здравето е световна самодейност, която приканва всички - от международните водачи до хората във всички страни, да се концентрират върху едно здравно предизвикателство със международна значителност.
Големите международни компании също не остават безразлични. Това потвърждават и от Dunkin’ Donuts - най-голямата верига за кафе питиета и донати в света, които зарадваха лекарите от Спешна помощ в София по случай празника им с ароматно кафе и донати, поднесени с признателност и усмивка. Компанията избра да благодари на медиците за тяхната подготвеност да избавят живота 24 часа, 7 дни седмично.
Със съпричастност и с внимание към хората в бели престилки, Dunkin’ Donuts започва своята акция " Зареди се с положителна сила ". Служителите на Dunkin’ Donuts зареждат с положителна сила всяка напитка, която подготвят, и имат вяра в силата на споделеното кафе с другар, която носи наслаждение, съпреживяване, топлота, приятност.
В Световния ден на здравето и във всеки различен - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР