Днес, 23 март, технологичният гигант представи в Китай цяла колекция

...
Днес, 23 март, технологичният гигант представи в Китай цяла колекция
Коментари Харесай

HUAWEI P60 Pro и още иновативни продукти с Европейска премиера на 9 май

Днес, 23 март, софтуерният колос показа в Китай цяла сбирка артикули от висок клас, от смарт телефони и смарт часовници до преносими компютри и безжични слушалки. Всички тези флагмани ще забележим и в Европа. Те ще бъдат публично показани в Мюнхен, Германия, на 9 май.

Huawei, водач на пазара на потребителска електроника, се е посветил на непрекъснати нововъведения, които вършат цифровите технологии налични за всеки човек, семейство и организация в света. Компанията непрекъснато подвига летвата на нововъведенията и новите устройства са скъпо попълнение към към този момент богатото ѝ портфолио от смарт телефони, преносими компютри и носими устройства. На идната европейска премиера Huawei ще посрещне потребностите на потребителите, които търсят мощни мултисценарийни решения, които да станат неразделна част от всекидневието им.

Следващото потомство флагмани ще пристигна в Европа

През пролетта на 2023-а, Huawei ще зарадва европейските консуматори с два невероятни смарт телефона от ново потомство. HUAWEI P60 Pro, най-новият и мощен фотографски флагман, ще бъде сбъдната фантазия за всички запалянковци, които желаят да уловят и най-малкия подробност от най-голямо разстояние, по залез, след залез и когато и да е на деня.

Друга повратна точка в историята на смарт телефоните на Huawei е HUAWEI Mate X3. Новият сгъваем флагман побира голям брой високи технологии в извънредно фино, ултралеко и свръхиздръжливо тяло. С този модел Huawei затвърждава позицията си на водач при сгъваемите смарт телефони.

Колекцията от нови устройства не би била приключена без нови смарт часовници. HUAWEI WATCH Ultimate е ултра-флагман, основан за откриватели по душа, които непрекъснато търсят по какъв начин да провокират и надскочат себе си, запазвайки лукса в стила си. Той поставя нов бенчмарк на пазара на смарт часовници, с неповторими функционалности, дизайн и материали, които го трансформират в шедьовър. Освен този ултра-флагман, портфолиото от смарт часовници ще бъде допълнено и с модели, поддържащи e-SIM, по-късно тази година.

Huawei показа още новия HUAWEI MateBook X Pro – ултратънък и лек преносим компютър, и HUAWEI FreeBuds 5 – безжични слушалки с фокус върху дизайна и качеството на звука.

Потребителското преживяване като център на бизнеса

С обогатяването на портфолиото си и растеж във всички категории, Huawei продължава да слага потребителското преживяване в центъра на своя бизнес. На идната премиера, срещаща още веднъж изкуството с високите технологии, Huawei освен ще показа нови устройства, а и основни моменти от визията и тактиката на компанията за достъп на всеки човек до нововъведенията и водачество в развиването на световната софтуерна промишленост.

Всички нови флагмани ще бъдат налични на европейските пазари. У нас първо ще забележим HUAWEI WATCH Ultimate при започване на април, а скоро по-късно и HUAWEI FreeBuds 5. Повече информация за продажбите на новите смарт телефони ще бъде доказана по време на Европейската премиера на 9 май 2023. Европейските консуматори ще могат да се радват на нововъведенията от страна на Huawei единствено седмици след тяхното оповестяване в Китай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР