Днес, 23.02.2023 г., е най-мощният енергиен ден тази година. Какво носи

...
Днес, 23.02.2023 г., е най-мощният енергиен ден тази година. Какво носи
Коментари Харесай

23.02.23 - най-мощната енергийна дата! Необикновени събития очакват дамите

Днес, 23.02.2023 година, е най-мощният енергиен ден тази година.

 

Какво носи силата на огледалната дата 23.02.2023 година?

Всяко число съдържа избрана сила, чиято мощ е изключително мощна на огледалните дати. През този интервал е елементарно да се отстранен енергийните блокажи, да се образува вярно и положително мислене и да се притегли шанс.

 

Енергията на този ден предизвиква личностното развиване, оказва помощ ни да отворим очите си за протичащото се и да разберем смисъла на събитията, които сме претърпели в близкото минало, написа woman.bg.

 

През тази година числата 2 и 3 ще бъдат неразривно свързани с всички огледални дати. В нумерологията цифрата 2 се свързва с партньорството, салдото и другарството. Ключовите неща, които би трябвало да научим през времето, белязано от цифрата 23.02.2023 година, са компромис, приемане, съчувствие, съдействие и естетика.

 

Когато цифрата 2 се появи повече от 1 път, силата на двойката става още по-силна. Стойността на поредицата от двойки също е подсилена с съществуването на нула, което значи началната точка, където всичко стартира и свършва.

 

Нулата има способността да усилва силата, правейки всяко число по-мощно и авторитетно. Така силата на четирите двойки в огледалната дата 23.02.2023 година ни предизвиква да открием какво е значимо в живота ни и да се посветим напълно на това, като обръщаме внимание на салдото и хармонията. Затова през този ден би трябвало да заобикаляме отрицателното мислене и скептицизма, да развиваме увереност и самообладание, като заобикаляме всичко, което ни лишава от силата.

 

За дамите датата 23.02.2023 година е от изключително значение, защото цифрата 2 се свързва със земната, женска сила, тъй че невероятни събития могат да чакат представителите на нежния пол в този ден.

 

Тази огледална дата е значима и за деловите хора. Техните оферти ще бъдат оценени и признати, а някои бизнесмени ще съумеят да осъществят своите бизнес хрумвания. Повтарящите се двойки обаче демонстрират, че към задачата би трябвало да се върви постепенно и устойчиво, защото в този момент е време за самообладание и умерено движение.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР