Днес, 22 декември 2017 г., Районна прокуратура-Казанлък повдигна обвинение спрямо

...
Днес, 22 декември 2017 г., Районна прокуратура-Казанлък повдигна обвинение спрямо
Коментари Харесай

Секс скандал! 66-годишен учител се гаври с 13-годишна ученичка!

Днес, 22 декември 2017 година, Районна прокуратура-Казанлък повдигна обвиняване по отношение на С. Г., на 66 година, преподавател. Досъдебното произвеждане е формирано на 20 декември 2017 година за това, че на 13.12.2017 година в гр. Казанлък, С. Г. е направил деяние за възбуждане или угаждане на полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14 - годишна възраст - 13-годишно момиче, посредством потребление на състояние на контрол - закононарушение по член 149 ал.2 т.4 предл.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.
До момента са осъществени разпити на очевидци пред арбитър и в наличието на контрольор от Детска педагогическа стая, направена е техническа експертиза, приобщени са писмени и материални доказателства и е повдигнато обвиняване. Предстои определяне на цялостната активност по осъществяване на закононарушение срещу половата цялост.

Районна прокуратура-Казанлък задържа С. Г. за период от 72 часа и следва разглеждане от съда на искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на С.Г..Районна прокуратура - Казанлък смята, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието и на причинителя му, който е направил закононарушението, възползвайки се от ситуацията на контрол по отношение на малолетното лице. 

Аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък за правомерност на мярка за неотклонение " задържане под стража " е, че следва да се осуети опция за влияние от страна на обвиненото лице по отношение на потърпевшата и очевидци на закононарушението.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР