Днес, 21.05.2020 г., Софийска градска прокуратура е привлякла в към

...
Днес, 21.05.2020 г., Софийска градска прокуратура е привлякла в към
Коментари Харесай

Пияна следователка и неин приятел биха полицаи

Днес, 21.05.2020 година, Софийска градска прокуратура е привлякла в към наказателна отговорност следовател в Следствен отдел към Софийска градска прокуратура за осъществено закононарушение по член 325, ал.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Вечерта на 20.05.2020 година дежурен автопатрул бил изпратен на ул. „ Пловдив “ в столицата във връзка със сигнал за група хора, нарушаващи публичния ред пред входа на жилищен блок. На място било открито, че пред бл. 347 в ж.к. „ Света Троица “ шумна компания използва алкохол и слуша музика. Сред присъстващите имало възрастни хора и деца. Пристигналите чиновници на реда се показали и обяснили, че с дейностите си жителите нарушават публичния ред в нощно време.

Присъстващата Н.К.–Т. - следовател в Следствен отдел към Софийска градска прокуратура, пренебрегнала разпорежданията на полицейските чиновници, като се държала надменно, седнала на скамейка и вдигнала чаша с водка. На лицата от събралата се група пред жилищния вход били поискани документи за идентичност. По време на инспекцията К.-Т. отправила обидни думи към чиновниците на реда. Последвало и нападателно държание от нейна страна по отношение на еднообразен – дърпане за ръка и удряне по рамото. Служителят на реда направил опит да я спре и да ѝ постави белезници. Един от мъжете от компанията - Б. Х. (46 години) напръскал със спрей полицейски чиновник и блъснал различен в региона на лицето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР