Днес, 18.10.2017 г., Софийски градски съд (СГС) постанови осъдителна присъда

...
Днес, 18.10.2017 г., Софийски градски съд (СГС) постанови осъдителна присъда
Коментари Харесай

Няма милост за изверга Явор, изнасилил брутално малолетната си дъщеря

Днес, 18.10.2017 година, Софийски градски съд (СГС) постанови неоправдателна присъда от 17 години " отнемане от независимост " по импортиран от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт по отношение на Явор Димитров за осъществени от него блудничество и обезчестяване, осъществени в изискванията на продължавана незаконна активност, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 26.04.2017 година СГП е предала на съд Явор Димитров за осъществени от него голям брой закононарушения по отношение на половата цялост на малолетната му щерка. В хода на следствието е открито, че през 2013 година брачната половинка на Явор Димитров го напуснала, като оставила при него трите им малолетни деца - две момчета и по-голямата им сестра.

В интервала от лятото на 2013 година до неустановена дата през месец януари 2017 година в гр. София, кв. " Панчарево ", кв. " Горубляне " и кв. " Христо Ботев " Димитров неведнъж правил блудствени дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с щерка си (под 14 години към оня момент), като я принуждавал към това със мощ. Въпреки съпротивата на детето в интервала след 18.04.2014 година до 2015 година в гр. София, кв. " Панчарево " и кв. " Горубляне " Явор Димитров два пъти осъществил с нея сексуален акт срещу волята й, като я принудил към това със мощ и заплашване.

Димитров е приет за отговорен за упражняваното на редовно полово принуждение по отношение на малолетното момиче и му е наложено едно общо най-тежко наказване в размер от 17 години отнемане от независимост, което да изтърпи при първичен непоколебим режим. Съдът е признал и в целокупност предявения от щерка му цивилен иск, в размер на 80 000 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР