Днес, 16 юли, Xiaomi официално обяви датата на началото на

...
Днес, 16 юли, Xiaomi официално обяви датата на началото на
Коментари Харесай

Цената и датата на продажбите на прозрачния Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Днес, 16 юли, Xiaomi публично разгласи датата на началото на продажбите на своя флагмански смарт телефон от топ равнище Xiaomi Mi 8 Explorer Edition.
Mi 8 Explorer Edition е смарт телефон с неповторим цвят на корпуса. Xiaomi разгласи цената на своя топ-смартфон към този момент единствено за Китай. Според тази информация, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ще се появи в китайските електронни магазини на 24 юли. Тоест, идната седмица. По всичко проличава, че ще се предлага единствено една трансформация на телефона.

Xiaomi предлага Mi 8 Explorer Edition единствено с 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Цената на флагмана е $550 .



Новият смарт телефон има две по-характерни особености. Това са транспарантният заден панел, под който се вижда хардуерът, само че в действителност това е красива 3D реплика. Втората специфичност е вграденият в екрана скенер за пръстови отпечатъци.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition е оборудван с 6,21-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2248х1080 пиксела, с разрез в горната част. Телефонът се базира на SoC Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Основната камера е двойна, с резолюция 20+12 мегапиксела. Налични са USB Type-C порт и двоен GPS. Захранването се реализира посредством акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh. Поддържа се бързото зареждане Quick Charge 4.0+.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР