Днес, 14 юли 2022 г., отвори врати седмият магазин на

...
Днес, 14 юли 2022 г., отвори врати седмият магазин на
Коментари Харесай

BILLA България откри своя 7-ми магазин в град Бургас

Днес, 14 юли 2022 година, отвори порти седмият магазин на BILLA България в Бургас, ситуиран в кв. Сарафово, на ул. „ Слънце “ № 30, в непосредствена непосредственост до летището на града. Компанията влага над 1 300 000 лева в построяването на обекта, който ще предложи съвременен интериор и цифрови нововъведения, подобряващи потребителското прекарване.

„ Горди сме, че през днешния ден посрещаме още членове в нашия огромен екип и че способстваме за основаването на нови 23 работни места. С тази стъпка насърчаваме и цялостната претовареност в страната, като затвърждаваме позицията си на виновен шеф. BILLA България работи интензивно в посока поддръжка на своите чиновници, увеличение на техните хонорари, обезпечаване на кариерни образования и спомагателни тласъци, като се стреми да обезпечи най-хубавото както за тях, по този начин и за нашите клиенти. В тези предизвикателни времена, продължаваме да се развиваме, стимулирани да отговорим на възходящите упования на потребителите за бързо и комфортно извършване на покупки “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Новият BILLA магазин в Бургас ще посрещне своите клиенти с уютна атмосфера и модерно съоръжение с хладилни витрини от последно потомство, както и енергоспестяващо LED осветяване, което спомага за по-ниското ползване на електричество и опазването на околната среда и скъпите запаси. Традиционните хартиени етикети на продуктите в обекта са сменени с електронни такива, които дават информация за цена, тегло, генезис и производител на всеки продукт.

Наред с цифровите нововъведения, върху комерсиална повърхност от 475 кв. м., клиентите на магазина ще открият и разнороден подбор от над 4500 висококачествени артикули, измежду тях и добре познатите лични марки на веригата, като BILLA Bio, BILLA Brand, BILLA Premium, Clever, български плодове и зеленчуци „ BILLA Градини “, отгледани по специфична стратегия за понижаване равнищата на пестицидите, както и месо със 100% роден генезис с марка „ Българска плантация “.

По случай откриването на новия филиал комерсиалната верига ще зарадва жителите на града и неговите посетители със специфична листовка с извънредни оферти, понижения и атрактивни предложения.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР