Днес, 101-ви Алпийски полк обявява Ден на отворените врати. Мероприятието,

...
Днес, 101-ви Алпийски полк обявява Ден на отворените врати. Мероприятието,
Коментари Харесай

Поделението в Смолян отново отваря врати за граждани

Днес, 101-ви Алпийски полк афишира Ден на отворените порти. Мероприятието, което започва в 10:00 часа е отдадено на Деня на храбростта и празник на Българската войска – 6 май.

Ще бъде показано въоръжение и техника, с които разполагат военнослужещите. Посетителите също по този начин ще имат опция да прегледат и музея.

Същевременно, военното поделение в Смолян провежда през вчерашния ден и поредност от мероприятия, отдадени на празника. Пред Военен клуб –Смолян през вчерашния ден бе отслужен молебен за здраве на персоналния състав от 101-ви алпийски полк.В залата на Военния клуб се организира и тържествено заседание и награждаване на военнослужещи за реализирани високи резултати при осъществяване на служебните им отговорности. Наградите бяха връчени от заместник-командира по логистичното обезпечаване подполковник Стефан Събински.

Честването приключи с прожекция на кино лентата на Военния ефирен канал „ Родопи 21 ”, а във фоайето на Военния клуб жителите и гостите на полка имаха опция да се срещнат с въоръжението и алпийското съоръжение на формированието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР