Днес, 10 януари, е първият официален ангажимент на херцогинята на

...
Днес, 10 януари, е първият официален ангажимент на херцогинята на
Коментари Харесай

Меган Маркъл пак провокира

Днес, 10 януари, е първият формален ангажимент на херцогинята на Съсекс за 2019 година Меган Маркъл посети благотворителната организация Smart Works, която оказва помощ на дами в неравностойно състояние да се оправдават в обществото и да се преквалифицират. Предлага на дамите и подобаващи облекла за интервютата за работа, на които им се постанова да вървят.

И като заговорихме за облекла, няма по какъв начин незабавно да не обърнем внимание на избора на Маркъл. Въпреки към този момент очевидно напредналата си бременност, Меган не изневерява на стила си и елегантността.

 Снимка 399430

Изчистена и много прилепнала черна рокля на марката Hatch, комбинирана с бежово палто Oscar de la Renta и... едни много ексцентрични обувки.

Въпреки ниските температури в Лондон, Меган не остави обичаните си токчета, този път - много по-екстравагантен модел от всички, с които сме я виждали до момента . Анималистичният принт несъмнено си пасва с останалата част от тоалета, само че и несъмнено е много дръзновен избор.

 Снимка 399427

Херцогинята като че ли с неспокойствие чака всеки собствен независим ангажимент, с цел да бъде цялото внимание върху нея и да го употребява по допустимо най-хубавия метод.

 Снимка 399425

 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Мари датска и най-скъпият кралски дрешник
За какво Меган похарчи половин милион

Кейт просто бледнее

Единственият проблем в сходни случаи е, че няма по какъв начин акцентът върху визията да не измести този от активността на бременната Меган. А и тя сякаш това се пробва да избегне, пък все намира метод да предизвика вниманието ни . Сигурни сме, че й харесва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР