Дмитрий Риболовлев е арестуван в подозрение за корупцияСобственикът на Монако

...
Дмитрий Риболовлев е арестуван в подозрение за корупцияСобственикът на Монако
Коментари Харесай

Дмитрий Риболовлев е арестуван в подозрение за корупция

Дмитрий Риболовлев е задържан в съмнение за корупция
Собственикът на Монако Дмитрий Риболовлев бе арестуван в княжеството по съмнение в присъединяване в корупционни схеми. Адвокатът Франк Микел показа, че руснакът е задържан във вторник. Първи за ареста на предприемача оповестиха от Le Monde. Микел е бранител на швейцарския търговец на изкуство Ив Бувие, който е отправил обвиняване в корупция и пране на пари от страна на юрист на Риболовлев.

Адвокатите на руснака резервират безмълвие по отношение на това дали клиентът ми остава в ареста. 51-годишният предприемач е прочут с високите си облаги от производството на калиеви торове. Руското посолство в Париж, което дава отговор и за Монако, е поискало повече информация за задържането на руснака, само че не е получило отговор от управляващите в княжеството.

Риболовлев избави,,монегаските “ от банкрут през 2011 година. Последваха мощни години за отбора, като Монако завоюва купата на Франция през сезон 2016-17 и игра полуфинал в Шампионската лига. Отборът приключи втори зад ПСЖ през миналата акция, само че сега се намира на 19-о място във краткотрайното класиране.

Бившият състезател на клуба Тиери Анри бе назначен на мениджърския пост, само че съставът към момента не е изпитал усета на успеха в пет мача.,,Монегаските “ изгубиха вкъщи с разгромното 0:4 от белгийския Брюж, като по този метод се простиха с възможностите си да се класират за елиминационната фаза на Шампионската лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР