Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Медведев: Само по-малко проблеми за Москва от отказа на Киев да прекрати огъня на Коледа

Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация, счита, че Киев, отказвайки коледното помирение, препоръчано от Москва, е отхвърлил „ ръката на християнската благосклонност “. Въпреки това, добави той, за съветските военни в тази обстановка " има по-малко проблеми и хитрости ".

„ Ръката на християнското състрадание беше протегната към украинците за огромния празник. Техните водачи го отхвърлиха. Мисля, че множеството наши военни, участващи в специфичната военна интервенция, умерено въздъхнаха, когато чуха отхвърли да прекратят огъня на Коледа. По-малко проблеми и коварство ", написа политикът в петък в канала си в Telegram.

Медведев означи, че съжалява за хората, които са изгубили опцията да вървят на черква.

" Но прасетата нямат религия и вродено възприятие на признателност. Те схващат единствено грубата мощ ", сподели той. Според заместник-ръководителя на Съвета за сигурност на това се основава " образованието " на Киев от Запада - и то ще бъде продължено.

В четвъртък пресслужбата на Кремъл заяви, че съветският президент Владимир Путин е разпоредил да се вкара преустановяване на огъня по цялата линия на прикосновение в зоната за специфична военна интервенция от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари. По-късно министърът на защитата на Русия военачалник от армията Сергей Шойгу издаде подобаваща директива. На собствен ред украинските управляващи реагираха отрицателно на концепцията за преустановяване на огъня за Коледа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР