Длъжностни лица от ръководената от талибаните администрация казаха на мисията

...
Длъжностни лица от ръководената от талибаните администрация казаха на мисията
Коментари Харесай

Талибаните изпращат афганистански жени в затвора, за да ги защитят от насилие, основано на пола, се казва в доклад на ООН

Длъжностни лица от ръководената от талибаните администрация споделиха на задачата на Организация на обединените нации за подкрепяне в Афганистан, че няма потребност от такива приюти или че те са западна идея.

Талибаните изпращат дами в пандиза, в случай че нямат родственици мъже, при които да останат, или в случай че роднините мъже се смятат за рискови, се споделя в отчета. Властите също са поискали от родственици от мъжки пол за задължения или клетвени заявления, че няма да навредят на родственик от женски пол, като са поканили локални старейшини да свидетелстват за гаранцията, се прибавя в известието. пандизите са били употребявани за настаняване на наркомани и бездомни хора в Кабул “, се споделя в отчета.

Асошиейтед прес се свърза с ръководените от талибаните министерства за това къде оживелите от принуждение, учредено на пола, могат да потърсят помощ, какви са ограниченията за отбрана и % на неоправдателните присъди за нарушителите, само че никой не беше разполагаем за коментар.

Жените и девойките са все по-често затваряни в домов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР