- Джулиана, преди дни спечели титлата Секссимвол на 2017 г..

...
- Джулиана, преди дни спечели титлата Секссимвол на 2017 г..
Коментари Харесай

Секссимвол на 2017 г. Джулиана Гани: Доказах, че не съм куха лейка

- Джулиана, преди дни завоюва купата " Секссимвол на 2017 година ". Как се чувстваш след успеха?

- Бях номинирана с още няколко много атрактивно изглеждащи девойки, в това число и последната носителка на купата " Мис Плеймейт " Нора Недкова. Очаквах тя да завоюва. Но не се изненадах, когато аз получих премията, защото имам доста сходни трофеи. Радвам се, несъмнено.

- Как се промени животът ти, откакто завоюва " Мис Силикон " и стана известна?

- Животът ми се промени повече след " Биг брат ", в сравнение с след " Мис Силикон ". В къщата всички имаха авансово построено мнение за ме поради гърдите, русата коса - мислеха, че съм куха лейка. Но откакто живяхме няколко седмици и ме опознаха, мисля, че трансформираха доста мнението си за мен. Защото видяха какъв човек съм оттатък визията, която показвам. След предаването получих доста положителни мнения, от ден на ден хора ми пишат, радват ми се. Имам много почитатели, когато ме видят, стартират да ме прегръщат. Получавам една такава обич, каквато не съм очаквала. Със сигурност мнението на хората, че съм единствено кукла без мозък, генерално се промени.

- Имаше рожден ден неотдавна. Какво получи от най-близките си хора и брачна половинка си Станимир?

- Той е доста добър и сантиментален, постоянно е бил подобен. Изненадите му за мен започнаха още до момента в който бяхме в Лондон преди седмици на отмора. Доста ексцентрично ме изненада, прекарахме престоя си в затвор, който е трансфорат в хотел. Само два такива има в света. Глезеше ме по всевъзможен метод - заведения за хранене, разходки. След като се върнахме в България в деня на рождения ми ден, отново ме изненада с дарове.

- Преди време разгласи, че ще подариш чифт силиконови гърди на някоя дама. Какво се случи с тази концепция?

- Направо ме разнищиха поради това. Исках да оказа помощ на някоя жена, а редица медии и хора хулиха концепцията ми. Нищо не стана, гърдите си седят у дома. Пазя ги за спомен.

- След " Биг брат " чуваш ли се с някои от съквартирантите?

- Много се веселя, че бях в къщата. От присъединяване си във формата мога да извадя единствено позитиви. Останах близка с доста от съквартирантите - Алекс и Дани Петканови, Антон Стефанов. Разбира се, с началник Петров. Ваня Щерева също ми остана близка, откакто излязохме от предаването, направи доста неща, с цел да ми покаже, че държи на другарството ни.

- В какви връзки си с началник Петров?

- Пишем си в обществените мрежи. Няколко пъти след излизането ни от предаването вървях в ресторанта му. Аз го одобрявам, макар че доста от съквартирантите са го жигосали. За мен той не е неприятен човек, просто е експлозивен, а от вътрешната страна надълбоко в себе си е доста добра душичка.

- Оправи ли взаимоотношенията си с дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз?

- Още когато бяхме в къщата, си простихме всичко, което сме изрекли една против друга. Оттогава сме в естествени връзки. Не мога да кажа, че сме близки, само че се чуваме понякога. Не тая ненавист към нея.

- От няколко месеца си омъжена. Щастлив ли е фамилният живот, или ти липсва свободата?

- Харесвам фамилния живот. Ние със Станимир сме на една възраст, с еднообразно мислене, допълваме се. Не мога да кажа, че си седнал съм у дома да сготвям, шетам и пера. Напротив, той ми оказва помощ с цялата домакинска работа. Откакто сме дружно, не се задържаме на едно място - обиколихме Сейшелите, Монако, Сен Тропе и Ница и в Англия. Така че не мога да се оплача.

- Готова ли си за по-сериозна крачка като основаване на деца?

- Той доста желае. Дори това ми пожела за рождения ден - на идващия да съм с бебе в ръце. Няма неприятно, въпреки всичко съм на 27 година, не съм дребна. Но самата аз мисля да си дам още малко време. Имам доста работа в последно време, след излизането ми от къщата започнаха да ме търсят повече за събития, състезания и участия. За да имам дете, би трябвало да му се отдам изцяло и ще се наложи да спра работата за малко, а към момента не ми се желае. Така че на този стадий се въздържаме от деца.

- Напоследък се дискутира доста тематиката за Истанбулската спогодба. Каква е позицията ти за хората, които протягат ръка на дами?

- За мен това е доста грозно. На първо място един мъж би трябвало да е благородник, в случай че се стига до такива грозни подиуми, защо са дружно тези хора. За един мъж е по-добре да си тръгне с достолепие, в сравнение с да пада толкоз ниско и да протяга ръка на жена.

- Ти била ли си жертва на принуждение?

- С предходния ми другар сме имали пререкания, чак принуждение - не. В прояви на гняв ме е блъскал, стискал, само че и аз не съм му оставала длъжна.

- Мнението ти за еднополовите бракове, би трябвало ли да се разрешат?

- Аз съм съвременен човек и го одобрявам. Докато бях в Англия, на всяка втора крачка виждах дами с дами и мъже с мъже. Не мога и не желая да осъждам никого. Най-важно е човек да се усеща добре в кожата си. Едни го реализират с визия, други с еднополови бракове, трети с хазарт. Научих се да одобрявам хората такива, каквито са.

- Скоро новата " Мис Плеймейт " Нора Недкова съобщи, че макароните са за простолюдието. Ти хапваш ли макарони или други не толкоз " изискани " ястия?

- Баща ми е италианец и това неизбежно е обвързвано с потреблението ми на паста под всякаква форма. Салатите са с макарони, главните им ястия също. Разбира се, че хапвам макарони. Нора сподели, че и качамакът е за работническата класа, а от царевицата хората са гладували. Това е безумно, в случай че народът по време на войни е оцелявал с ориз, картофи и каквото има. Мога да кажа, че я харесвах, само че ми падна в очите след сходни селски изявления. Не може да се прави на по-голяма от хляба. Според мен възпитанието й е доста обикновено, има огромно самочувствие, а няма база, на която да се опре за него.

- След тази изява на Нора уредниците на състезанието " Мис Плеймейт " обмислят да трансформират регламента и да вкарат психотест и инспекция за правописните качества на участничките. Какво мислиш?

- Браво на уредниците! Задължително е за една уважаваща себе си жена да знае обикновени неща за страната, в която живее, и да може да написа на родния си език. Много младежи подражават на известните персони и в случай че те не знаят граматика и книжовност, какъв образец ще са за подрастващите.

- Коя е книгата, която седи на нощното ти шкафче?

- Автобиографията на Криско. Вдъхновявам се от него и от триумфите му в професионален проект. Нямам доста време за четене около уговорките си, само че се пробвам да наваксвам.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР