Джулиана Гани трябва да роди до дни. Плеймейтката сподели в

...
Джулиана Гани трябва да роди до дни. Плеймейтката сподели в
Коментари Харесай

Джулиана Гани изненада с това признание за бебчето, което чака

Джулиана Гани би трябвало да роди до дни. Плеймейтката показа в обществените мрежи, че няма самообладание да прегърне второто си дете.

Близки до русокоската издават, че тя е влязла в болница още миналия петък и най-вероятно бебето би трябвало да се появи на бял свят около 15-то число на месеца, което е безусловно след дни.
                             

" Тръпна в очакване... Любовта е голяма, тъй като е от теб. И преди и в този момент - бих избрала Теб, Теб, Теб! ", това написа Гани в Инстаграм профила си. А на фотографията, оповестена към това интимно самопризнание са тя и бъдещият баща - Теодор.

Джулиана чака второ момченце, а измежду спряганите имена е и екзотичното Кай. Много е евентуално младежът да бъде кръстен с първата писмен знак на майката на Гани - Катя (Екатерина по паспорт).
 
                             

Бащата на бебето - Теодор, също е доста разчувствуван, само че нямало да участва на раждането, тъй като Гани предпочита в този миг да е единствено с лекарския екип, написа Блиц.

Преди ден Джулката показа: " Видяхме нашето момченце и буйната му към този момент коса. Чухме най-важното за едно семейство: " Всичко е в норма и бебето се усеща добре " Ние сме в нашето щастливо очакване и обсъдихме последните детайлности към раждането, престоя в отделението и изписването... Очаквайте скоро включване от родилното "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР