Джулиана Гани използва ваканцията си на Филипините, за да бъде

...
Джулиана Гани използва ваканцията си на Филипините, за да бъде
Коментари Харесай

Джулиана Гани скри Найденов между бомбите си

Джулиана Гани употребява ваканцията си на Филипините, с цел да бъде посетител звезда в локална дискотека, видя HotArena.Собственици на заведението я поканиха да разтресе гърди на сцената в първите минути на 2019-а.

„ Имам достойнството да направя първото си присъединяване отвън България навръх Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че даже накрай света хората ми се радват и желаят да работим дружно! Дано множеството ми участия в бъдеще да бъдат на такова - Световно равнище! Честита Нова година! “, написа миската в страницата си във Facebook.

Красавицата споделя, че е получила оферта да подпише и едногодишен контракт за участия в Mega Dance Center, както и в други заведения на същите притежатели, като сега обмисля предлагането, написа „ България Днес “.

Красавицата, която се радва на сантиментална отмора на Филипините, дружно с обичания си Илиян Найденов, сподели новата си облага. Джулката показа фрагменти на татус, който е ситуиран сред ней-голямата й горделивост – големите силиконови бомби.

Влюбената моделка е изписала „ Naydenov’s princess “. Така Джулката за повторно демонстрира с татуси какъв брой е влюбена в новия мъж в живота й. Преди да влезе в шоуто „ Биг Брадър “ тя си татуира две звезди ситуирани на двете и плещи, тъкмо каквито има и Илиян.

Най - настоящите фешън трендове за дамите на едно място!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР