Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов са на поредно

...
Джулиана Гани и нейният приятел Илиян Найденов са на поредно
Коментари Харесай

Джулиана Гани спира дъха с провокативни кадри от остров Бали /снимки/

Джулиана Гани и нейният другар Илиян Найденов са на следващо екзотично странствуване. Влюбената двойка се е отдала на романтика на красивия и другоземен остров Бали.
Свикнали сме Джулиана да споделя своите прекарвания с приятелите си в обществената мрежа. И този път красивата пловдивчанка съумя да шашне всички е провокативни фотоси. Някои от тях са толкоз предизвикателни, че са способни да спрат дъха на мощния пол.
Илиян и Джулка са наели специфичен локален фотограф, който да върви след тях и да ги снима. По този метод те ще имат хубави фотоси, още повече, че локалният им препоръчвал и места, които наложително би трябвало да посетят, а не са толкоз известни.
"Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от през вчерашния ден, когато го карахме безгрижно, през днешния ден ни се описа играта от път, преходи, местоположения и фотоси. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по ската (къде без демонстрация от моя страна)! Научих забавни неща за страната, климата, океана, животните и още какво ли не! Само втори ден, а за следващ път се убедих две неща: 1. Бих давал всичките си пари за преживявания и с цел да опозная света! 2. Влюбен съм в Азия!??
След края на пътуването ще може да гледате нашия къс филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят най-малко малко духа на острова, посредством него ", написа Илиян в персоналния си профил във "Фейсбук ".
В началото на май те ще пътуват още веднъж, този път в южната ни съседка Гърция за най-големия фестивал за електронна музика, който ще се организира на Халкидики.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР